Un allotjament situat al mig d’un poble rural, es torna rural per dret. Això és el que passa amb aquesta casa de 2 plantes, de construcció actual, que barreja l’estètica de l’arquitectura tradicional amb els interiors més moderns i còmodes.

La seva situació exacta està dins del nucli urbà de la localitat de Porrera, un poble d’uns 500 habitants molt tranquil, ja que la seva economia està basada principalment en la viticultura i en l’elaboració de vi. El poble pertany a la província de Tarragona.

Tot i ser petit, el poble compta amb tots els serveis que els hostes puguin necessitar, de manera que gaudiran d’un entorn calmat i silenciós sense renunciar a la comoditat.

L’habitatge té capacitat per allotjar a 4 persones, encara que és possible afegir 2 places més a través d’un sofà llit situat al saló. Es recomana per a famílies o grups d’amics, ja que trobaran tot l’espai adaptat a les seves necessitats.

La casa es divideix en 2 plantes, equipades amb totes les estances habituals, que a més estan decorades de forma moderna i actual.

La primera planta consta de 2 habitacions i una cambra de bany. Una de les habitacions és de matrimoni, amb possibilitat d’incloure un bressol per a nadons. L’altra habitació té 2 llits individuals que poden ajuntar-se per funcionar com una sola.

Allotjament rural i enoturisme al Priorat, a Porrera, Tarragona.

La segona planta compta amb una gran estada en la qual s’integra el saló, la zona de menjador i una cuina americana. Aquest espai compta amb sofà, televisió, taula, cadires i electrodomèstics nous. El sofà es converteix a més en un llit doble, podent allotjar 2 persones més.

Entre els serveis de l’habitatge s’inclouen calefacció elèctrica, aire condicionat, llar de foc i accés a Internet. A més, es pot accedir fins a la porta de l’edifici amb cotxe i hi ha una propera zona d’aparcament públic i gratuït.

 


Comunicació i màrqueting per a cellers i empreses del món del vi i el cava