Foto de Miquel C.

Relaxar-se i renovar-se és essencial per viure bé

Casa rural amb encant al Priorat, a Porrera.

Aquí hi trobaràs un ambient tranquil i íntim, a més de garantir una agradable hospitalitat, respiraràs tranquil·litat i se’t desvetllaran els sentits i el silenci tan sols és interromput pel piular dels ocells.
Benvinguts i benvingudes sigueu.

UBICACIÓ

Turisme rural al Priorat, allotjament a Porrera.

La Caseta de Porrera” es troba al municipi de Porrera, a la comarca del Priorat i sota la “Denominació d’Origen Qualificada Priorat“.
A Porrera, amb 500 habitants s’hi respira tranquil·litat i ben estar. Poble rural i agrícola on hi predominen la vinya i els cellers elaboradors de vins.

“La Caseta de Porrera” està situada a la part baixa del poble. Això fa que sigui còmode per desplaçar-se pel poble i els hostes tinguin tots els serveis a mà.

A dos minuts caminant tenim el forn de pa, la carnisseria, restaurants bars, caixer automàtic i botiga de records. Una mica mes lluny trobareu la farmàcia, una botiga de queviures, una botiga de vins, i mes restaurants i bars. Podeu disposar també de parc infantil, piscina municipal i camp de futbol.

COM ARRIBAR-HI

Gaudeix de l'enoturisme al Priorat i allotja't a una casa rural que et sorprendrà.

S’hi pot arribar per carretera des de Falset per la T-740; des de Reus per la N-420 (fins al Coll de la Teixeta) i després per la TP-7041; des de Cornudella de Montsant per la C-242 (fins la Venta d’en Pubill) i per la TP-7402 fins a aquest municipi.

CONTACTE AMB NOSALTRES

Turisme rural a Porrera, el Priorat (Tarragona - Catalunya). Casa rural familiar autèntica, Entorn natural, bon ambient i bona cuina. Agroturisme.

[contact-form-7 id=”6″ title=”Formulari de contacte 1″]


Comunicació i màrqueting per a cellers i empreses del món del vi i el cava